Camping Powned, Levenslang Met Dwang? en Project P genomineerd voor De TV-Beelden 2015

De TV-Beelden is een televisieprijs voor makers en bedenkers uit de televisie-wereld. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de winnaars van verschillende categorieën. Er worden onder andere prijzen uitgereikt in de categorie Beste Presentator M/V, Beste dramaserie, Beste Grote Showprogramma én Beste Reality. Vorig jaar ging Expeditie Robinson aan de haal met de prijs voor Beste Reality. Dit jaar zijn Camping Powned, Levenslang Met Dwang? en Project P: Stop het pesten genomineerd.

De winnaars van De TV-beelden 2015 worden 2 maart bekendgemaakt

De winnaars van De TV-beelden 2015 worden 2 maart bekendgemaakt

Camping Powned: In Camping Powned neemt Rutger Castricum zes gezinnen mee op vakantie naar Frankrijk. Deze gezinnen zijn de afgelopen jaren, als gevolg van de crisis, niet op vakantie geweest. Het programma werd uitgezonden op NPO3 bij Powned.

Levenslang Met Dwang?: In het programma Levenslang Met Dwang? worden mensen met een dwangstoornis geconfronteerd met zichzelf. De groep gaat, met presentator Jan Kooijman en een team van experts, op reis naar Thailand om daar te werken aan hun dwangstoornis. Het programma werd uitgezonden op RTL5.

Project P: Stop het pesten: Het programma Project P: Stop het pesten is het meest besproken televisieprogramma uit dit rijtje. Het programma worden jongeren die gepest worden gevolgd door een verborgen camera. Later worden de presteer geconfronteerd met het pestgedrag en wordt er gezocht naar een oplossing. Het programma werd gepresenteerd door Johnny de Mol en Dennis Wening en werd uitgezonden op RTL5.

In de categorie Beste Nieuwe Format zijn reality-programma’s Adam zoekt Eva, De Roze Wildernis, Love At First Kiss, Utopia en eveneens Project P: Stop het pesten genomineerd. De winnaars zullen maandag 2 maart bekendgemaakt worden.

https://twitter.com/JohnnyDeMol_/status/559991093492981760

Plaats een reactie